Antena Căutare

Sumudica demis de la Astra: "Patronul dorea sa imi faca echipa"

Ioan Niculae, patronul echipei din cartierul 9 Mai a decis sa se desparta de Sumudica dupa ce acesta a suferit prima infrangere din campionat.

La Recursul Etapei, de la GSP TV, Ioan Niculae a explicat motivele care l-au determinat sa renunte la serviciile tehnicianului: „Astazi inaintea meciului cu Rapid, Sumudica i-a anuntat pe baieti ca e ultimul lui meci la Astra. N-am avut parte de un antrenor cu un caracter atat de josnic. Am avut antrenori mai buni, mai slabi, dar asa niciodata. El stie mai bine despre ce vorbesc" a spus patronul in dialogul cu Ovidiu Ioanitoaia.

Din punctul de vedere al lui Sumudica, lucrurile stau, insa, cu totul altfel: „"Ioan Niculae a intrat in vestiar la pauza si mi-a facut schimbarile. Nu sunt un yesman. Mi-a intrat in vestiar si i-a spus lui Bajenaru ca a facut junioratul la Petrolul si ca e blat cu ei. I-a dat afara Utoji si Cosmin Matei. Nu o sa accept asa ceva. Sunt interese ca Stratila sa ajunga la echipa nationala. M-a sunat Petre Buduru si mi-a spus: „De maine iti vin la antrenament urmatorii jucatori". Nu accept asa ceva. Astazi a trebuit sa bag un jucator care a jucat ieri la Giurgiu pentru ca mi-au exclus din lot doi fotbalisti. Daca faceam egal cu Rapid si ei contestau, pierdeam. Acesta e adevarul" a replicat la GSP TV fostul, de acum, antrenor al Astrei.

Foto: Intact Images

UPDATE! Suporterul care l-a atacat pe Galamaz a primit mandat de arestare pentru 29 de zile... Surse din fotbal : "Rachita folosea ultrasii ca masa de manevra"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x