Antena Căutare

Supărată pe Conmebol, Argentina amenință că ar putea să joace în Europa

Sursele citate precizează că Federaţia Argentiniană de Fotbal (AFA) ar fi primit o invitaţie de la UEFA pentru a participa la viitoarea ediţie a Ligii Naţiunilor, iar forul de la Buenos Aires pare încântat de propunere.

Mai multe publicaţii sud-americane au scris că naţionala Argentinei ar putea evolua în viitoarea ediţie a Ligii Naţiunilor, competiţie organizată de UEFA, pentru a înlocui meciurile amicale.

Argentina şi Lionel Messi au fost foarte supăraţi de ceea ce s-a întâmplat la ultima ediţie a Copei America, turneu de la care au fost eliminaţi în semifinale de Brazilia.

Messi a avut o ieşire dură la adresa conducătorilor Confederaţiei Sud-americane de Fotbal (Conmebol), pe care îi acuză că au "făcut jocurile" pentru ca trofeul să fie câştigat de Brazilia, gazda competiţiei. Starul Barcelonei a vorbit de corupţie şi de grave greşeli de arbitraj care au favorizat Brazilia.

Sursele citate precizează că Federaţia Argentiniană de Fotbal (AFA) ar fi primit o invitaţie de la UEFA pentru a participa la viitoarea ediţie a Ligii Naţiunilor, iar forul de la Buenos Aires pare încântat de propunere.

Partea mai puţin plăcută pentru Messi&co este, potrivit unora dintre publicaţiile amintite, că şi Brazilia a fost invitată de UEFA pentru a evolua în Liga Naţiunilor.

Brazilia a câştigat a noua oară Copa America, prima dată din 2007, după ce a învins, duminică, pe Stadionul Maracana din Rio de Janeiro, cu scorul de 3-1 (2-1), reprezentativa statului Peru.

Medalia de bronz a revenit Argentinei, care a învins, sâmbătă, la Sao Paulo, cu scorul de 2-1, echipa statului Chile, câştigătoarea ultimelor două ediţii.

Sursa : news.ro

Atacantul italian Stephan El Shaarawy a fost transferat în China... Gică Popescu îi răspunde lui Mircea Lucescu în privința transferului lui Ianis Hagi în Rusia: "E o părere răutăcioa...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x