Antena Căutare

SUPER-SIMONA HALEP! Evoluție excepțională a liderului mondial cu Naomi Osaka și calificare în ”sferturi” la Australian Open

Deși este jucătoarea care a petrecut cel mai mult timp pe arenele de la Melbourne, aproape 9 ore, și mai este și accidentată la gleznă, Simona Halep evoluează formidabil. În această dimineață, liderul WTA a surclasat-o pe tânăra speranță a tenisului japonez, Naomi Osaka, scor 6-3, 6-2, în optimile de finală de la Australian Open.

Cheia duelului Halep - Osaka de azi a fost setul inaugural, atunci când Simona a salvat nu mai puțin de trei mingi de break ale adversarei. Prima a venit la scorul de 1-2, iar următoarele la 2-3. Osaka nu s-a desprins, Halep s-a ținut tare, iar apoi a contraatacat și a rezolvat setul inaugural cu 6-2.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

În al doilea, Osaka a făcut break chiar de la primul punct, însă a venit doar pe fondul relaxării Simonei Halep. Liderul WTA s-a concentrat rapid, a egalat scorul break-urilor și apoi, cu un altul, s-a desprins decisiv. Mult mai lejer decât în primul act, Halep s-a impus cu 6-2 și așteaptă acum meciul 100% ceh dintre Barbora Strycova și Karolina Pliskova pentru a-și cunoaște adversara din sferturile de finală.

După o oră și 18 de minute, Simona Halep s-a impus cu 6-3, 6-2, în ceea ce a reprezentat cel mai bun meci al său de la această ediție de Australian Open.

Simona Halep și-a egalat cea mai bună performanță de la Melbourne, iar în ”sfertul” cu Pliskova/Strycova încearcă recordul său la Antopozi!

Simona Halep - Naomi Osaka, meciul meciurilor pentru liderul WTA! Dimineață tensionată pentru fanii tenisului din Români... VIDEO: Simona Halep, prima reacție după cel mai bun meci al său de la Australian Open: ”Acest turneu reprezintă un marat...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x