Antena Căutare

Surpriză de proporții anunțată de oficialii FCSB înainte de meciul cu Lazio! Dică a decis cine va apăra pe ”Olimpico”

Conștientă de faptul că Andrei Vlad nu are încă valoarea care să ajute echipa să câștige titlul în Liga 1, FCSB s-a mişcat repede şi l-a adus pe Cristi Bălgrădean, în ultima zi a perioadei de transferuri. Fostul portar al "câinilor" a semnat ieri cu echipa lui Gigi Becali și va deveni numărul 1 în viitorul apropiat.

Cum lista UEFA a fost deja trimisă, FCSB va trebui să aleagă, pentru returul cu Lazio Roma, între gafeurul Andrei Vlad și veteranul Eduard Stăncioiu. Deși toată lumea se aștepta ca Vlad, omul care a îngropat FCSB în derby-ul cu Dinamo, să fie rezervă la Roma, Meme Stoica a făcut un anunț șoc!

Directorul sportiv al celor de la FCSB a declarat că Andrei Vlad, 19 ani, va fi titularul ales de Nicolae Dică în poarta echipei roș-albastre, în ciuda evoluțiilor slabe din campionat.

”Va fi un meci complicat. Nu cred că italienii se vor prezenta la fel ca la București. S-au enervat și nu cred că vor mai alinia aceeași echipă de start, mai ales la nivelul fundașilor. Și nu cred că Inzaghi va mai juca cu Bastos sau cu Mungia.

Nu, nu va apăra Stăncioiu. În poartă va fi Andrei Vlad. Eu sunt sigur că va veni o vreme în care vom zâmbi când vom discuta despre toată tevatura de după meciul cu Dinamo. Golurile primite de el au fost gafe colective. Da, Gigi l-a criticat, dar el critică orice jucător”, a spus Mihai Stoica la Digisport.

Văzut un ”Messi al portarilor” de către Gigi Becali, Vlad a gafat la cele mai importante meciuri ale FCSB-ului în 2018, cu CFR Cluj și Dinamo.

Accidentările din sala de sport și modul în care trebuie să le gestionăm... Dansul care face istorie la Jocurile Olimpice 2018. După 20 de ani au luat aurul olimpic și au încins gheața cu mișcăril...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x