Antena Căutare

Surpriză neplăcută la Australian Open! Favorită clară cu Petra Martic, Irina Begu a fost eliminată în minimum de seturi!

După ziua perfectă de marți, când nu mai puțin de trei românce s-au calificate în turul secund la Melbourne, Simona Halep, Sorana Cîrstea și Ana Bogdan, ziua de miercuri de la Australian Open ne-a adus eliminarea singurei românce intrate azi pe teren la simplu, Irina Begu.

Aflată pe locul 40 WTA, Irina Begu nu a mai reușit să facă o partidă precum în turul 1 la Australian Open, acolo unde a învins-o pe mult mai valoroasa Ekaterina Makarova. Azi noapte, Irina nu a reuşit să treacă de adverasara sa, croata Petra Martic (numărul 81 mondial).

După un meci de peste două ore, Begu a fost învinsă de Martic, scor 4-6, 6-7, iar obiectivul ei declarat de a prinde un sfert de finală la Melbourne s-a destrămat repede. Irina mai are o şansă în proba de dublu, acolo unde joacă alături de Monica Niculescu.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Veștile bune de azi-noapte vin de pe tabloul de dublu, acolo unde Sorana Cîrstea și Raluca Olaru s-au calificat mai departe:
Perechea Sorana Cîrstea-Beatriz Haddad Maia a învins perechea Veronika Kudermetova / Aryna Sabalenka, scor 6-2, 6-2, după 54 de minute de joc. În turul secund, Cîrstea și Haddad Maia vor întâlni perechea învingătoare din duelul Alize Cornet / Heather Watson - Alicja Rosolska / Abigail Spears.

Azi-noapte, Raluca Olaru a câştigat partida alături de partenera sa de la dublu, ucraineanca Olga Savchuk: Raluca Olaru (România) / Olga Savchuk (Ucraina) - Kateryna Kozlova(Ucraina) / Yulia Putintseva 6-3, 6-3.

Irina Begu și Monica Niculescu, singura pereche 100% românească, a obținut o victorie muncită împotriva cuplului format din Andrea Petkovici și Mirjana Lucici-Baroni, scor 6-7, 6-3, 6-2, după două ore și 21 de minute de joc.

Din păcate, o altă românca a fost eliminată la dublu. Mihaela Buzărnescu (România) / Maria Irigoyen (Argentina) - Su-Wei Hsieh (Taipei) / Shuai Peng(China) 3-6, 5-7.

Mâine, la Australian Open, România are trei șanse de a trimite jucătoare în turul III:
Simona Halep - Eugenie Bouchard (Canada, locul 112 WTA);
Sorana Cârstea - Lucie Safarova (Cehia, locul 29 WTA);
Ana Bogdan - Yulia Putintseva (Kazahstan, locul 54 WTA).

La simplu masculin, România a rămas fără reprezentant, după ce Marius Copil a fost eliminat de francezul Gilles Simon.

BREAKING NEWS! Florentino Perez i-a decis soarta lui Cristiano Ronaldo. Decizie radicală luată de șeful lui Real Madrid... CEA MAI TRISTĂ ZI! Din Brazilia, vine știrea pe care nu voiam s-o auzim niciodată: Ronaldinho a spus adio fotbalului pro...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x