Antena Căutare

Surpriză totală din partea lui Balotelli! Nimeni nu se aştepta ca tocmai cu ei să semneze

Atacantul italian Mario Balotelli şi-a prelungit, duminică, contractul cu echipa OGC Nice la care a venit în vara anului trecut, informează site-ul oficial al grupării franceze.

Durata noii înţelegeri nu a fost dată publicităţii, dar presa franceză a scris că Balotelli a semnat pe două sezoane. Un lucru extrem de important îl reprezintă modul în care site-ul oficial al echipei din Nisa l-a prezentat pe Super Mario.

"A făcut eforturi financiare importante pentru a rămâne alături de noi şi în sezoanele viitoare", este unul dintre pasajele din comunicatul grupării din Ligue 1. În realitate, Balotelli n-a făcut chiar un mare sacrificiu, pentru că va câştiga aproape şase milioane de euro pe an în Franţa.

Mario Balotelli, în vârstă de 26 de ani, a fost achiziţionat în vara anului trecut de la FC Liverpool şi semnase o înţelegere pe un sezon cu OGC Nice. El a mai evoluat anterior la echipele Lumezzane, Internazionale Milano, Manchester City şi AC Milan.

Galerie FOTO: Mertens, starul lui Napoli, în vizită la Mihai Neşu! Belgianul nu şi-a uitat colegul de la Utrecht... S-a bătut un an întreg pentru el, dar acum renunţă! Becali s-a răzgândit şi iese din cursa pentru un transfer important...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x