Antena Căutare

Surpriză uriașă în calculele pentru supremația în Liga 1: CFR Cluj, FCSB sau CS ”U” Craiova, care e favorita principală la titlul de campioană

În această seară, de la ora 18:00, la Ploiești, arena ”Ilie Oană” va găzdui primul meci oficial al anului 2018 în Liga 1. Sepsi Sfântu Gheorghe, o echipă aflată mereu cu ”casa în spinare”, va primi vizita celor de la ACS Poli Timișoara, într-un meci din zona Playout-ului. Odată cu reluarea Ligii 1, specialiștii au afișat cotele pentru câștigarea titlului. Lupta se dă între CFR Cluj, FCSB și ”U” Craiova, iar în pole-position avem o mică surpriză.

În această seară, de la ora 18:00, la Ploiești, arena ”Ilie Oană” va găzdui primul meci oficial al anului 2018 în Liga 1. Sepsi Sfântu Gheorghe, o echipă aflată mereu cu ”casa în spinare”, va primi vizita celor de la ACS Poli Timișoara, într-un meci din zona Playout-ului. Odată cu reluarea Ligii 1, specialiștii au afișat cotele pentru câștigarea titlului. Lupta se dă între CFR Cluj, FCSB și ”U” Craiova, iar în pole-position avem o mică surpriză.

Favorită la titlu în opinia majorității la finalul anului trecut, FCSB a trecut în plan secund. Ultimele mutări de pe piața transferurilor, în urma cărora echipa lui Dică și-a pierdut cel mai constant jucător din ultimii ani, a făcut ca bookmakerii să-i acorde CFR-ului titlul de ”favorită la câștigarea Ligii 1.”

Întărită în această iarnă cu Țucudean, Ioniță II, Costache și Mailat, CFR Cluj are un lot extrem de puternic, iar specialiștii o văd în pole-position pentru un nou titlu, cu o cotă de 2,10. Eternă perdantă în ultimele sezoane, FCSB și-a pierdut numărul 1 dintre buturi, Florin Niță, iar golul lăsat de acesta pare greu de acoperit și cu urmări în noul an. De la o cotă de 1,90 la finalul lui 2017, FCSB are acum o cotă de 2,15 care se află în creștere.

”Am pierdut un jucător cu adevărat foarte bun şi un caracter. Niţă trebuie să fie un exemplu pentru toţi. Când am venit prima oară la Steaua, în 2014, era al treilea portar. A muncit enorm şi a dat dovadă de profesionalism. Ne pare rău că am pierdut un asemenea jucător, am pierdut 30%-40% din echipă. Atât înseamnă un portar de valoare.” a spus Dică, după ce Niță a plecat la Sparta Praga.

Locul 3 în opinia specialiștilor e ocupat de CS ”U” Craiova. ”Întărită” de publicul de pe noua bijuterie din Bănie, echipa lui Devis Mangia nu a impresionat pe piața transferurilor, însă are o omogenitate care se poate dovedi decisivă în lupta cu CFR și FCSB. Deocamdată, oltenii au o cotă de 10, una de care curajoșii pot profita.

Următoarele în acest clasament al favoritelor la titlu sunt Astra Giurgiu (41), Dinamo și Viitorul (ambele cu cotă de 51).

Surpriză uriașă în calculele pentru supremația în Liga 1: CFR Cluj, FCSB sau CS ”U” Craiova, care e favorita principală la titlul de campioană

Programul etapei a 23-a din Liga 1:
02 FEB ’18, 18:00: Sepsi – ACS Poli
02 FEB ’18, 20:45: Viitorul – Astra
03 FEB ’18, 18:00: FC Voluntari – CSM Poli Iași
03 FEB ’18, 20:45: Gaz Metan – FCSB
04 FEB ’18, 18:00: FC Botoșani – Juventus
04 FEB ’18, 20:45: Dinamo – ”U” Craiova
05 FEB ’18, 20:45: CFR Cluj – Concordia

Clasamentul Ligii 1 după 22 de etape:

Surpriză uriașă în calculele pentru supremația în Liga 1: CFR Cluj, FCSB sau CS ”U” Craiova, care e favorita principală la titlul de campioană

sursă: odds1x2.com

BREAKING NEWS! OFICIAL: Gabi Torje a revenit la Dinamo. Prima imagine cu mijlocașul de națională în tricoul ”câinilor”... Un sfert de secol fără Michael Klein. Nume mari din fotbalul românesc l-au comemorat pe Mişa Klein şi au asistat la dezv...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x