Antena Căutare

Tătăruşanu: Nu sunt mulţumit de situaţia mea, dar nu fac o tragedie din asta

Portarul Ciprian Tătăruşanu a declarat că nu este mulţumit de situaţia sa la Olympique Lyon, unde este rezervă, dar nu face o tragedie din asta.

"Normal că nu sunt mulţumit de situaţie. Este ciudată. Dar nu fac o tragedie din asta. Voi face totul pentru a juca şi a schimba această situaţie", a declarat Tătăturaşnu, aşteptat să fie titular, miercuri, în sferturile Cupei Ligii Franţei.

El a mai spus că perioada de mercato de iarnă e scurtă şi nu se gândeşte la un transfer.

De asemenea, el a tratat cu umor statutul de rezervă. "Cel mai greu este că atunci când stai pe bancă ai dureri de spate".

Ciprian Tatarusanu est en conférence de presse avant en : " Je suis en conférence de presse avec vous, ce qui signifie que je serai sur le terrain en coupe de la ligue contre Brest. "

— Olympique Lyonnais (@OL)

Sursa : news.ro

Fiorentina, remiză cu Bologna, scor 1-1, în Serie A. Bologna a egalat în minutul 90+5... Bilete cu preţuri între 10-25 de lei la meciul de baschet cu campioana mondială Spania, în preliminariile EuroBasket 202...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x