Antena Căutare

Thiago Silva, al cărui contract cu PSG va fi reziliat, vrea să rămână în Europa

Fundaşul Thiago Silva, al cărui contract cu Paris Saint-Germain va fi reziliat, vrea să rămână în Europa, anunţă lefigaro.fr.

"Toată lumea ştie că iubesc clubul Fluminense. Ei mi-au deschis porţile când sufeream de tuberculoză. Am o mare recunoştinţă pentru acest club, dar mai am obiective de atins în Europa", a spus Silva, într-un live pe Instagram.

El a evoluat la clubul brazilian în perioada 2006/2008.

Silva, care va împlini, la 22 septembrie, 36 de ani, este la PSG din vara anului 2012. De atrunci, fundaşul central brazilian a disputat 310 meciuri în toate competiţiile, a marcat 17 goluri şi a câştigat şapte titluri în Franţa. În carieră, el a mai jucat la RS Futebol, Juventude, FC Porto, Dinamo Moscova, Fluminense şi la AC Milan, iar la echipa naţională a Braziliei a strâns 89 de selecţii.

Transferul lui de la AC Milan la PSG făcut pentru 42 de milioane de euro a fost cel mai scump pentru un fundaş la acea vreme.

Sursa: news.ro

Formula 1: GP-urile din Azerbaidjan, Singapore şi Japonia, anulate... Gattuso a dedicat calificarea în finala Cupei Italiei surorii sale Francesca, care a murit la doar 37 de ani...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x