Antena Căutare

Timisoara invinge la Valcea si egaleaza Bistrita

Alb-violetii s-au impus in Zavoi dupa o evolutie sub asteptari si ierneaza cu acelasi numar de puncte si golaveraj ca Bistrita.

Prologul ultimei etape a turului s-a desfasurat la Valcea, acolo unde CSM din localitate a primit vizita liderului de dinaintea acestei etape, Poli Timisoara.

Cele doua echipe au oferit un joc lipsit de spectaculozitate in prima repriza, iar cei care puteau deschide scorul au fost oltenii: Lepmets si Scutaru s-au opus la ocazia rarisima a lui Gogosoiu.

Poli a avut prima oportunitate de a marca abia in minutul 43, cand Goga a sutat imprecis din 7 metri.

Dupa pauza, Velcea a fortat atacul schimbandu-l pe Curtean cu Axente, iar atacantul a adus cele trei puncte in Banat dupa ce a urmarit o minge trimisa de Ricketts in bara.

34 de puncte face Poli in urma acestui succes, ajungand la fel ca Gloria, la 10 lungimi de locul al treilea, ocupat de Chindia Targoviste.

Foto: ligab.ro

Soc in fotbalul britanic! Gary Speed, gasit spanzurat!... Un arbitru belgian si-a taiat venele in vestiarul unui club de fotbal...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x