Antena Căutare

Toni Kroos: Dacă Germania nu-şi poate duce campionatul la bun sfârşit, cine o poate face?

Jucătorul german al echipei Real Madrid, Toni Kroos, este convins că viitorul pe termen scurt al fotbalului depinde de ţara lui natală şi de reluarea cu succes a Bundesliga.

"Aici, toată lumea are impresia că, dacă germanii nu îşi pot juca meciurile, atunci nimeni nu va putea continua. Germania a avut cel mai mic număr de infecţii şi decese cauzate de coronavirus. Dacă ei nu pot termina Bundesliga, cine o poate face? Sunt sigur că vom urmări cu toţii ce se întâmplă cu liga germană", a spus Kroos.

El şi-a reluat antrenamentele cu Real Madrid, dar campionatul spaniol este încă departe de a se relua.

"Ne pregăteam de mult timp acasă cu exerciţii personalizate. A fost ca o vacanţă lungă, ca vara, ştiind că totul va reveni la un moment dat. Acum am început din nou, cu un presezon de patru sau cinci săptămâni", a afirmat internaţionalul german.

Întreruptă la 13 martie din cauza pandemiei de Coronavirus, Bundesliga se reia sâmbătă, cu meciurile etapei a XXVI-a, fiind primul campionat important în această situaţie.

Sursa : news.ro

Sportivi din loturile olimpice de judo, în cantonament, din 18 mai, la Izvorani... Callum Hudson-Odoi, reţinut de poliţie după un scandal cu o femeie...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x