Antena Căutare

Tragedie tratata cu fundul: Un fan al lui Liverpool si-a tatuat un episod tragic din istoria rivalei United

Istoria anului 1958 s-a scris cu sange si lacrimi pentru Manchester United. Tragedia aviatica de la Munchen, acolo unde mai multi fotbalisti si-au pierdut viata, ramane un moment dureros pentru suporterii "diavolilor". Nu si pentru rivalii de la Liverpool.

Un fan al lui Liverpool si un dusman al lui United si-a expus pe un site de socializare noul sau tatuaj. "Munich '58" si-a scris pe fund suporterul, care a impins rivalitatea sportiva la ura in adevaratul sens.

Gestul a fost aspru criticat atat de fanii lui Manchester cat si de cei ai lui Liverpool, iar contul suporterului inconstient a fost sters. "El este cel mai prost om din Anglia", a fost remarca unui utilizator.

Din cei 44 de pasageri, 20 au murit pe loc. United a pierdut o generatie extraordinara, Anglia a ramas fara niste sportivi minunati.

foto: The Sun

POVESTE: James Naismith, canadianul care a dat lumii baschetul. In 1891... "Bursucul" si "Neamtul" vor sa cucereasca Rusia...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x