Antena Căutare

U Cluj - CS Mioveni 2-2 / Ardelenii nu mai bat pe nimeni

Fara vedetele aduse in vara, CS Mioveni a reusit sa plece cu un punct de pe Cluj Arena, dupa ce a condus de doua ori.

Ultima data cand U Cluj si CS Mioveni s-au intalnit, cele doua echipe erau in lupta directa pentru promovarea din Seria Vest a Ligii Secunde. Mai exact, ambele se bateau pentru locul 2 in clasament, pentru ca cel rezervat liderului fusese acontat de Targu Mures.

Aproape doi ani au trecut de atunci, obiectivele formatiilor, dar si contextul, schimbandu-se. Astfel, daca in 2009 meciul se disputa pe Stadionul Clujana, acum ardelenii joaca pe Cluj Arena si au pretentii de cupe europene, in timp ce Mioveni tocmai a renuntat la vedetele care nu au reusit sa o tina deasupra liniei.

Cu o garnitura asemanatoare cu cea din B, galben-verzii au deschis scorul prin Ayza, brazilianul profitand de o iesire gresita a lui Matache, cel care si-a accidentat la faza respectiva doi coechipieri: Grecu si Niculescu.

Ultimul a reusit sa egaleze in debutul reprizei secunde dupa o centrare a lui Bostina, dar veteranul Olteanu a adus din nou pe CS Mioveni in avantaj. Acelasi Niculescu a salvat un punct pentru cei de pe Somes, transformand un penalty.

In urma acestui rezultat, Mioveni ramane lanterna rosie cu 9 puncte (la 8 de salvare) in timp ce U Cluj are 28 si iese din obiectiv.

Foto: gsp.ro

Manchester City invinge pe Arsenal si isi pastreaza fotoliul de lider in Anglia... INICREDIBIL! Zotta a fost dat afara de la Vaslui pentru ca l-a furat pe Porumboiu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x