Antena Căutare

U Cluj eliminata din cupa de echipa a doua a Astrei. Vezi toate rezultatele inregistrate in competitia KO!

Astazi s-a desfasurat majoritatea partidelor contand pentru faza saisprezecimilor Cupei Romaniei la Fotbal. Surpriza zile s-a consemnat la Giurgiu, acolo unde Astra II a invins pe Universitatea Cluj, desi patronul Walter fixase la inceputul stagiunii ca obiectiv castigarea trofeului.

A doua zi a saisprezecimilor Cupei Romaniei a fost una nefasta pentru unele echipe din primul esalon. Astfel, Sportul Studentesc a pierdut la Galati in fata Dunarii cu 1-0, iar Vointa Sibiu a fost invinsa la penalti-uri pe teren propriu in fata ilfovenilor de la CS Ototpeni.

Insa bomba a fost detonata la Giurgiu, acolo unde Universitatea Cluj a fost eliminata de echipa secunda a Astrei. La inceputul sezonului, echipa fanion a orasului de pe Somes declara ca are ca obiectiv castigarea trofeului, insa acest lucru nu s-a vazut pe teren, pentru ca alb-negrii nu au reusit sa marcheze in primele 90 de minute si au ajuns in prelungiri. Fostul petrolist Budescu a fost cel care a naruit, cu un sut la coltul lung, visele celor ce se vor muta in octombrie pe Cluj Arena.

La Timisoara, Ceahlaul a pierdut scontat in fata lui Poli. Banatenii -au impus cu 2-0 prin reusitele lui Goga si Curtean. Gaz Metan Medias s-a impus la Braila, iar Pandurii Targu Jiu nu au avut probleme cu cei de la Visina Noua, pe care i-au umilit cu 5-0.

La aceasta ora se joaca Rapid - Juventus Bucuresti iar la 21.30 va debuta derby-ul rundei, ce le va opune pe Astra si CFR Cluj.

foto: gsp.ro

Cupa Davis: Romania, duel cu invingatoarea disputei Finlanda vs Olanda... Cupa Mondiala de handbal feminin: Germania - Romania 31-29/ Tricolorele au ratat calificarea in semifinale...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x