Antena Căutare

ULTIMA ORĂ! Dinamo dă lovitura lunii pe piața transferurilor și îl transferă pe Dan Nistor, jucătorul dorit de Gigi Becali. Două mutări într-o zi pentru ”câini”

După Ivan Pesic, Dinamo București a mai dat azi două lovituri pe piața transferurilor. ”Câinii” au ajuns la o înțelegere cu CFR Cluj pentru revenirea în ”Groapă” a mijlocașului Dan Nistor (29 de ani)

Astfel, fostul jucător al Pandurilor revine la Dinamo după doar jumătate de an. Mijlocaşul a fost fost cedat la CFR în vara trecută, la schimb cu Nascimento. Informaţia a fost confirmată de managerul sportiv al grupării din Gruia, Bogdan Mara.

"Am ajuns la o înţelegere cu Dinamo şi Nistor va pleca spre cantonamentul echipei antrenate de Miriuţă. Jucătorul a semnat, totul e definitivat", a confirmat Bogdan Mara pentru Digisport.

Dan Nistor a fost dorit și de rivala lui Dinamo, FCSB. Gigi Becali a dezvăluit în dese rânduri că Dan Nistor este unul din mijlocaşii săi preferaţi din Liga 1. Patronul de la FCSB a povestit că a vrut să-l cumpere pe acesta când a auzit de schimbul făcut între Dinamo şi CFR, Nistor pentru Nascimento. În plus, a negociat două săptămâni cu acesta şi când era rezervă la CFR Cluj.

"Am vrut să-l iau și eu pe Nistor de la CFR Cluj. Am negociat cu el două săptămâni. I-am dat 15.000 de euro, voiam să-i dau 20.000. Era nemulțumit că nu joacă acolo.”, spunea șeful FCSB.

Tot azi, FC Dinamo Bucureşti a anunţat și transferul mijlocaşului spaniol Aitor Rueda Monroy. Născut în Spania, Aitor Rueda Monroy şi-a început cariera la academia de juniori a clubului Atletico Madrid şi a mai evoluat pentru UD Logrones, Ceahlăul Piatra Neamţ, CFR Cluj, Sheriff Tiraspol şi Maccabi Petah Tikva.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Mihaela Buzărnescu, jucătoarea care întrece orice limite! În ianuarie 2017 era în afara top 500 WTA. Acum e în top 50, î... UEFA a anunțat echipa anului 2017! Pe vremuri, lângă Zidane și Ronaldo, stăteau și jucători din România, precum Cosmin C...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x