Antena Căutare

Ultrasii s-au batut cu pietre si topoare cu localnicii din Slimnic

Mai multi suporteri stelisti s-au incaieraat cu sibienii din localitatea Slimnic. Ultrasii care treceau cu autocarul prin localitate au tras pe dreapta, presati de niste nevoi „speciale”. Suparati ca le-au murdarit gardurile, localnicii au pornit scandalul. Asa s-a ajuns la o lupta cu pietre, p de-o parte, si topoare, de cealalta.

Mascatii, inarmati cu bastoane si gaze lacrimogene, au jucat rol de arbitri in incaierarea dintre localnici si suporteri. Scandalul a inceput cand fanii Stelei s-au hotarat sa-si rezolve anumite probleme fiziologice pe gardul unei case din Slimnic.

Incaierarea dintre localnici si ultrasi sa lasat cu mai multe geamuri sparte, o masina vandalizata si doi suporteri raniti. Unul s-a ales cu o taietura serioasa in zona bratelor, iar celalalt cu o lovitura la cap.

JO 2012: Sportul si fast-food-ul nu fac casa buna, insa ii rasfata pe olimpici!... Olimpicii romani au fost decorati de presedintele Crin Antonescu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x