Antena Căutare

Un arbitru chior si un turc hot i-au furat pe "tricolori"

"Tricolorii" au trebuit sa plece capul pe Sukru Sarakoglu, precum pe vremea sultanilor, cu "armata" arbitrilor pe post de cuceritoare, mana in mana cu Emre si compania



"Tricolorii", organizati bine pe faza defensiva si incisivi pe atac gratie duelurilor cistigate de Bilasco si a devierilor lui Daniel Niculae, au fost cei care au intrerupt perioada de asteptare. Trecuse un sfert de ora cand "capul" lui lui Bilasco a fost scos de pe linia portii de un fundas turc.

Ocazia i-a trezit pe baietii lui Hiddink, care au declarat razboi Romaniei si au fost aproape de a deschide scorul. Mevlut, ratangiu de meserie in prima repriza, a deviat o minge putin pe linga buturile lui Lobont (22). Si tot unicul virf al gazdelor a ratat executia de la 12 metri, trimitind peste dintr-o pozitie favorabila (36). Posesia imbunatatita a "tricolorilor" i-a impiedicat pe turci sa se mai apropie periculos de poarta lor pina la pauza.

La iesirea de la cabine, ambele echipe au parut hotarite sa modifice tabela. Spre satisfactia fanilor, fazele de poarta s-au inmultit. Mai intii, ajutat de intrarea in atac a lui Marica, Daniel Niculae a avut golul in piciorul sting (53), dar balonul a trecut agonizant de aproape. La poarta cealalta, turcii au vazut mingea in plasa la executia de la 25 de metri a lui Arda (57). A fost doar transversala!

Apoi, jocul s-a indreptat spre un 0-0 care parea ca multumeste ambele echipe. Singurul care s-a impotrivit acestui rezultat a fost "centralul" Mazici, care a acordat un penalty inexistent Turciei, transformat de Emre (83). Debusolati de decizia falsa a arbitrului, romanii au cedat, iar Arda Turan a facut 2-0, cu un sut de la 22 m. Asa s-a incheiat ultimul test inaintea preliminariilor pentru Euro, cu o infringere fortata de arbitri si cu griji nemasurate pentru "dubla" de start Albania - Belarus!

Citeste tot articolul pe gsp.ro

Fanii lui City, sfatuiti sa aiba grija la scarile de pe "Dan Paltinisanu"... Astra a scos un egal surprinzator in meciul cu CFR Cluj, scor 2-2...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 9: Quiche cu praz, brânză și trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 9: Quiche cu praz, brânză și trufe Marti, 28.05.2024, 12:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x