Antena Căutare

Un fotbalist a fost arestat pentru ca era tatuat

Cunoscuta drept un paradis financiar pentru fotbalistii pe final de cariera, Arabia Saudita si-a aratat deunazi si cealalta fata. A cunoscut-o un fost jucator de-al lui Gica Hagi la Galatasaray, Juan Pablo Pino, ajuns acum la Al Nassr sub forma de imprumut.

Atacantul columbian de 24 de ani se afla intr-un mall alaturi de sotia sa, insarcinata. Camasa cu maneca scurta pe care o purta a lasat sa i se vada un tatuaj ce-l reprezenta pe Iisus Hristos, ceea ce i-a atras insulte din partea mai multor persoane. Incidentul a atras imediat atentia politiei religioase, insarcinata cu respectarea regulilor in regatul saudit.

"I-au urcat intr-o masina pana cand oficialii de la Al-Nassr au venit sa-i ia. Pino si sotia sa au fost eliberati dupa o scurta detentie. Acum, nevasta lui Pino este foarte speriata si ii cere sotului sa plece din Arabia Saudita. Sefii clubului, in schimb, vor sa-l pastreze si i-au cerut antrenorului Gustavo Costas sa o convinga pe ea sa ramana", relateaza presa locala.

Intr-un comunicat remis de club, Pino si-a exprimat "profunda tristete" pentru ce s-a intamplat si a dat asigurari ca respecta legile tarii. El a precizat apoi ca a achizitionat un costum si pentru sotia sa, pentru ca aceasta sa poata iesi pe strada "intr-un mod respectuos".

Sursa: gsp

Foto: gsp.ro

Bani aruncati pe nimic! Englezii au cheltuit 21 de milioane de lire pentru a obtine organizarea CM... Retrogradata pentru blaturi, Asteras Tripolis a fost reprimita in prima liga elena...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x