Antena Căutare

UPDATE! Mircea Sandu, dupa anularea amicalului cu Argentina: Doua din cele trei rate fusesera deja platite

Presa din Argentina anunta ca amicalul de lux pe care Romania trebuia sa-l dispute pe 10 august, pe noul stadion National Arena a fost anulat. Mircea Sandu a sustinut o conferinta la FRF in care a explicat situatia amicalului anulat.

UPDATE! 19:54




UPDATE! 11.10


"Doua din cele trei rate au fost platite deja catre argentinieni. 200.000 de euro erau biletele de avion, iar 50.000 de euro erau costurile de cazare"

"Costurile meciului sunt de 1.300.000 de dolari. Doua din cele trei rate au fost deja platite, una la 12 ianuarie si cealalta la 1 aprilie. 200.000 de euro erau biletele de avion, iar 50.000 de euro erau costurile de cazare."

"Ma voi adresa FIFA in cazul in care meciul nu va avea loc si voi cere daune substantiale. Astazi (nr. marti) m-am adresat din nou presedintelui Argentinei dupa ce am vazut acel comunicat de pe site-ul lor. Ei nu ne-au comunicat nimic oficial. Mi se pare de neluat in seama acel comunicat pe care l-au publicat"

"Din toata Europa, doar Andorra nu are meci amical pe 10 august. Cu Uruguay avem semnat un contract pentru anul urmator, am facut deja primele plati catre ei, deci ies din calcul"

"Portugalia poate fi o solutie, am trimis o scrisoare catre cei de acolo sa joace cu noi in locul Luxemburgului. Le vom plati charter-ul, tot. Daca Portugalia ne da un raspuns afirmativ, ar putea fi un amical interesant, au jucatori de mare valoare. Daca nu, vom inaugura arena cu Franta, pe 6 septembrie"

"Va asigur ca fac toate eforturile ca Argentina sa vina cu Messi. Daca nu vor sa vina cu Messi, nu ma voi opune pana la urma. Pentru romani ar fi important sa vina Argentina"

"In 12 ore eu sper sa primesc un raspuns oficial din partea Argentinei. Comunicatul lor de pe site este de o simplitate ingrijoratoare. Nici nu stiu ce sa cred in acest moment"

"O astfel de partida se poate anula doar in cazuri de calamitate sau de razboi. E inadmisibil ce au facut argentinienii, dar eu tot sper ca meciul nu va fi anulat. Comunicatul lor m-a bagat in ceata"





Guillermo Toffoni, cel care se ocupa de organizarea partidelor amicale ale Argentinei avertizase inca de ieri ca "e foarte complicat sa anulam partida, pentru ca exista un contract care nu poate fi reziliat. Saptamina trecuta am tot auzit ca se incearca suspendarea meciului cu Romania si e practic imposibil, exista un contract semnat pentru 1.000.000 de dolari si nu se poate anula asa. Mai mult, au fost vindute 45.000 de bilete la acest meci, asa ca sa spui pas acum e destul de dificil".

Toffoni mai declarase ca romanii "au cerut ca Argentina sa se prezinte cu cei mai buni jucatori ai ei si, cum este data FIFA, cluburile europene au obligatia de a le permite jucatorilor gen Messi, Higuain, Mascherano etc sa onoreze acest cu prezenta.

Mai mult, Argentina nu poate fi inlocuita cu alta nationala. In principiu, pentru ca e una dintre cel mai bine cotate nationale din lume, apoi si pentru ca am discutat deja cu Uruguay si Paraguay si nici una dintre ele nu poate onora un asemenea amical, dupa ce a jucat finala COpa America. Daca acest meci va fi suspendat, in cele din urma, va fi prima data cind se intimpla ca o selectionata argentiniana face asta.

Cind Argentina a jucat cu Scotia, la debutul lui Diego Maradona, convocarile n-au fost facute de el din cauza unei situatii asemanatoare. De asta acum, odata cu plecarea lui Sergio Batista, se poate intimpla acelasi lucru."

ALT ADVERSAR SAU BANII INAPOI?

Conform organizatorilor, 38.000 de bilete se vindusera deja pentru amicalul cu Argentina, care trebuia sa se dispute pe 10 august. Cum pina atunci mai sint doar doua saptamini, este putin probabil ca Federatia sa gaseasca un alt adversar de valoare pentru "tricolori". Oficialii FRF vor decide daca vor da inapoi banii celor care au cumparat bilete, sau vor aduce o echipa modesta, pastrind preturile actuale, adica intre 50 si 700 de lei.

Citeste si GSP

Foto: EPA/ Intact Images

Contador nu va participa la Vuelta: Am nevoie de odihna... Romania pe locul 53 in lume: devansata de Burkina Faso (39)...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x