Antena Căutare

Usain Bolt, anunț de ultimă oră: ”Mă retrag! Mi-a plăcut cu adevărat să fac parte dintr-o echipă, dar...”

Fostul atlet Usain Bolt a anunţat că a renunţat la ideea de a deveni fotbalist profesionist şi că se va dedica unei cariere de om de afaceri.

Fostul atlet Usain Bolt a anunţat că a renunţat la ideea de a deveni fotbalist profesionist şi că se va dedica unei cariere de om de afaceri.

"A fost o bună experienţă, Mi-a plăcut cu adevărat să fac parte dintr-o echipă, dar pista şi terenul sunt diferite, însă a fost amuzant cât a durat. Viaţa de sportiv s-a terminat. Mă voi îndrepta către diferite afaceri, am multe lucruri în pregătire. Vreau doar să aleg dintre diverse lucruri şi să devin om de afaceri", a declarat jamaicanul de 32 de ani, pentru Reuters.

Usain Bolt a semnat cel mai mare contract de publicitate din istorie

Bolt, octuplu campion olimpic în probele de sprint, a încercat să devină fotbalist profesionist în Germania, în Africa de Sud, în Norvegia şi în Australia. În această ultimă ţară, el a dat probe la echipa Central Coast Mariners, pentru care a jucat un meci amical, în care a marcat două goluri. Însă Bolt nu s-a înţeles că conducerea clubului în ceea ce priveşte semnarea unui contract de fotbalist profesionist.

Usain Bolt si Allyson Felix, desemnati atletii anului 2012

Usain Bolt s-a antrenat cu Borussia Dormunt, Sundowns din Africa de Sud ;i Stromsgodset din Norvegia. Ba mai mult, el a refuzat un contract de la Valletta FC din Malta. În atletism, însă, el deține recordul pe 100 de m și pe 200 m, dar și opt medalii olimpice.

Ultima imagine cu Emiliano Sala înainte ca avionul să dispară de pe radare! E teribil ce a putut să-i spună unui coleg... Emiliano Sala a înregistrat un mesaj teribil în avionul care a dispărut! „Mi-e tare frică! Pare că se destramă" - A...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x