Antena Căutare

Vasile Stinga: "Crema echipei nationale in acest moment vine de la HCM Constanta!"

Vasile Stinga, antrenorul echipei nationale de handbal masculin a comentat la Radio GSP despre Turneul Carpati de la Piatra Neamt, acolo unde vor juca partide alaturi de Iordania si Ucraina, meciuri pentru pregatirea intalnirii cu Luxemburg, din cadrul preliminariilor CM din 2013.

"Avem un trofeu Carpati, vom avea doua echipe. Vor fi niste meciuri de verificare pentru noi intr-o sala noua pe care o vom si inaugura. Vor fi meciuri specifice cu doua echipe care joaca un handbal foarte agresiv. Vom juca cu Iordania si cu Ucraina, sunt partide bine pentru meciul cu Luxemburg din preliminariile Campionatului Mondial din 2012. Si Bosnia va fi un adversar bun pentru ca au jucatori puternici, chiar au inceput sa naturalizeze si ei.

In acest moment tot ce am convocat este crema handbalului romanesc masculin. Avem jucatori foarte buni si noi, care joaca in strainatate, chiar daca sunt si in Liga a doua din Spania, unde echipele sunt foarte puternice. Am convocat si foarte multi tineri de la Sighisoara, inca nu sunt copti pentru lupta cea mare, dar eu sper ca acumuland si ei meciuri in picioare si experienta, ne vom baza pe ei in viitor. Avem momentan 8 jucatori de la HCM pentru ca acolo este nucleul de baza al echipei nationale!", a precizat Stinga la Radio GSP.

Lotul Romaniei pentru Trofeul Carpati:

Portari - Mihai Popescu (lotul A), Ionut Irimus (A), Tudor Stanescu (lotul B), Emilian Marocico (B)
Jucatori de cimp - Gabriel Florea (A), Alexandru Sabou (A), Alexandru Asoltanei (B), Vlad Vladut (B), Alexandru Stamate (A), Alexandru Simicu (A), Calin Hagiu (B), Radu Lazar (B), Ionut Ramba (B), Alexandru Csepreghi (A), Cristian Fenici (A), Dorin Dragnea (B), Valentin Patru (B), Rares Jurca (A), Daniel Muresan (A, ambii vor veni doar pentru meciurile cu Luxemburg), Daniel Ghita (A), Ioan Stan (A), Bogdan Criciotoiu (B), Florin Acatrinei (B), Valentin Ghionea (A), Andrei Mihalcea (A), Flavius Cimpan (B), Marius Bondar (B), Marius Novanc (A), Dan Savenco (A), Mihai Busecan (B), Elemer-Huba Talas (B), Paul Giotoiu (B).

Sursa: gsp

Foto: gsp.ro

FOTO! Vezi cum trag de fiare stelistii!... Tecau si Lindstedt, in sferturi la Masters-ul de la Shanghai...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 9: Quiche cu praz, brânză și trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 9: Quiche cu praz, brânză și trufe Marti, 28.05.2024, 12:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x