Antena Căutare

Venus Williams, implicată într-un grav accident rutier! Un bărbat a murit: "Ea se afla la volan, n-a dat prioritate"

Venus Williams a fost implicată într-un grav accident rutier, în urma căruia un bărbat în vârstă de 78 de ani a decedat. Sportiva, numărul 11 WTA, se pare că se face vinovată de cele întâmplate, după ce nu a acordat prioritate.

Din informaţiile publicate de TMZ, poliţiştii care anchetează accidentul o consideră pe Venus Williams responsabilă de moartea bărbatului. Totul s-a petrecut în data de 9 iunie, când maşina lui Venus a fost lovită de un alt automobil, asta după ce sportiva nu a acordat prioritate şi a intrat fără să se asigure într-o intersecţie.

La două săptămâni de la accident, bărbatul care se afla la volanul celeilalte maşini a decedat, iar soţia acestuia, care se afla şi ea în automobil, le-a spus poliţiştilor că Venus le-a tăiat efectiv calea şi că nu au putut evita accidentul.

Avocatul tenismenei s-a mulţumit doar să spună că Venus Williams nu conducea cu viteză în momentul accidentului, dar nu a vorbit şi despre faptul că sportiva a încălcat grav regulile de circulaţie.

Celebra tenismenă Venus Williams a fost implicată într-un accident de maşină, în care și-a pierdut viața un om. Vestea a... Un fotbalist important de la Steaua vrea să plece! Îi e frică de concurenţă şi îşi caută altă echipă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x