Antena Căutare

Venus Williams s-a retras de la US Open. Tenismena fost diagnosticata cu Sindromul Sjogren

Dubla campioana la US Open, in 2000 si 2001, Venus Williams a fost nevoita sa se retraga inaintea meciului din turul 2 cu Sabine Lisicki, dupa ce a fost diagnosticata cu Sindromul Sjogren, o boala care cauzeaza oboseala si dureri ale articulatiilor.

„Am fost recent diagnosticata cu Sindromul Sjogren, o boala care imi afecteaza nivelul de energie si care cauzeaza oboseala si dureri la articulatii. Mi-am simtit bine jucand aici si mi-as fi dorit sa o fac in continuare, dar, din pacate, nu sunt apta pentru a face acest lucru"


Williams nu este singurul nume important de pe tabloul feminin care paraseste US Open. A opta favorita, frantuzoaica Marion Bartoli, a fost eliminata surprinzator de Christina McHale, o jucatoare din Statele Unite, de numai 19 ani, care s-a impus cu 7-6, 6-2.

„Sunt extrem de incantata de faptul ca am castigat in fata unei jucatoare precum Marion, cu atat mai mult cu cat s-a intamplat chiar la US Open", a spus McHale.

Celelalte favorite nu au avut emotii in a se califica in turul 3. Maria Sharapova a trecut la pas de Anastasiya Yakimova, scor 6-1, 6-1, in numai 70 de minute, Vera Zvonareva, cap de serie 2, a invins-o pe Kateryna Bondarenko, 7-5, 3-6, 6-3, in timp ce Samatha Stosur a eliminat-o pe Coco Vandeweghe (SUA) in minimum de seturi.

Tensiune in lotul Frantei inaintea meciurilor cu Albania si Romania: Alou Diarra, contestat dur de ceilalti jucatori... Formula 1: FIA a aprobat calendarul Campionatului Mondial din 2012...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x