Antena Căutare

VIDEO! Coechipierii il invata pe Nicolita cum sa utilizeze GPS-ul. Vezi cat de prost vorbeste stelistul franceza!

Daca Nicolita si-a facut loc in trupa lui Galtier dupa prestatiile din meciurile cu Montpellier si Ajaccio, adaptarea la limba franceza si la tehnologie pare foarte grea.

Banel Nicolita a fost titular in partida pe care Saint Etienne a jucat-o impotriva celor de la Ajaccio. Romanul a facut un meci mare in fata corsicanilor, reusind sa marcheze un gol si sa dea o pasa de gol.

Adaptarea in Hexagon este mai grea decat se astepta. Etapa trecuta, verzii au jucat cu Nice iar dupa ce s-au cazat la hotel au iesit la o plimbare prin orasul de pe Coasta de Azur.

Nefiind familiarizat cu locurile, Nicolita a folosit un GPS pentru a se orienta, insa a avut dificultati in a intelege cum se utilizeaza. I-a cerut ajutorul lui Florent Sinama Pongole, insa, din cauza faptului ca nu stie franceza, tot ce a putut rosti au fost cateva onomatopee. Banel chiar le-a spus francezilor cateva expresii in romana.

Vezi aici amuzantul moment! (minutul 3:12)

Foto: gsp.ro

Brad Pitt e fan Liverpool... Stefan Radu a ingropat-o pe Lazio in derby-ul cu Juventus...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x