Antena Căutare

VIDEO! Ioan Becali despre Paszkany: "Un tupeist mincinos cu haine de piele de la SS-isti"

Fostul impresar a intervenit la emisiunea Premium Liga de la GSP TV pentru a critica modul in care Arpad Paszkany se plange la presa de arbitraje.

Deranjat ca oficialii de la CFR Cluj au declansat o ofensiva mediatica impotriva lui Alexandru Tudor si CCA dupa meciul pe care l-au pierdut in Gruia impotriva lui Dinamo, Ioan Becali a intervenit dur si l-a contrat pe Arpad Paszkany in emisiunea Premium Liga de la GSP TV: „El e calm, nu se enerveaza. Are o voce prin care spune ca vrea pace si asa v-a cucerit. E linistit, vorbeste ca nu a fost penalti la Liviu Ganea.

Dar de ce nu l-ati intrebat daca in meciul cu Ceahlaul Cadu a faultat un varf in careu? Sau cu Brasov, a fost gol valabil cel de-al doilea? Ei care faceau pe ascuns toate manevrele nu mai au un de sa se planga si se plang la presa. Dar nici nu ataca arbitri. De ce sa nu-l ataci? Poti sa il injuri si de mama, ca vede toata lumea."

Becali pare a fi devenit fanul unor initiale, pe care le foloseste la fiecare interventie televizata si anume SS. Dupa ce l-a acuzat pe Henrich Schors, finantatorul Bistritei ca ar fi facut parte din serviciile secrete ale lui Hitler si ar fi omorat evrei, acum a venit randul patronului din Gruia sa intre in colimator: „Un mincinos tupeist ungur, cu haine de piele de la SS-isti"; asa l-a caracterizat fostul impresar.



Foto: Hepta

VIDEO! Steaua, alungata de UEFA de pe National Arena... FCM Tg Mures - Rapid 0-2 \ Trombetta revine in campionatul intern cu o infrangere...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x