Antena Căutare

VIDEO! Lucian Bute: "Sunt cel mai bun la supermijlocie"!

Lucian Bute si-a pastrat titlul pentru a sasea oara, dupa ce l-a invins pe americanul Jesse Brinkley, prin KO, acum o saptamana, la Montreal si sambata a revenit in tara.

Meciul ar fi trebuit sa se dispute in Romania, dar Guvernul nu a gasit fondurile necesare pentru organizarea confruntarii.

Lucian Bute a spus ca intelege motivul pentru care meciul nu s-a putut desfasura la Bucuresti.

Mr. KO este convins ca va fi din ce in ce mai greu ca fanii romani ai boxului sa-l vada in ring in tara. "Imi pare rau ca nu s-a vazut meciul in Romania. A fost transmis pe mai multe continente", a spus Lucian Bute la venirea in tara.

Referitor la urmatorii adversari si la planurile lui pentru 2011, Bute a spus: "Ma consider cel mai bun la categoria mea, la supermijlocie. Este cea mai puternica in momentul de fata pentru ca sunt cei mai multi boxeri de valoare".

Europa League/ Rezultate inregistrate in etapa 3: Napoli - Liverpool 0-0, in derby-ul serii... Mutu s-a batut cu un ospatar intr-un bar din Florenta...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x