Antena Căutare

VIDEO: Mesajul emoţionant publicat de Messi, după plecarea lui Neymar: "Prietene, a fost o onoare să joc cu tine în echipă"

Internaţionalul argentinian al echipei FC Barcelona, Lionel Messi, a postat, miercuri, pe Instagram, un mesaj prin care i-a urat succes brazilianului Neymar, care a anunţat că va părăsi gruparea catalană.

"A fost o plăcere imensă să fiu alături de tine în toţi aceşti ani, prietene Neymar. Îţi doresc mult succes în această nouă etapă a vieţii tale", a scris Messi.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

FC Barcelona a anunţat, miercuri, că Neymar a primit permisiunea antrenorului Ernesto Valverde de a nu participa la antrenament, pentru a-şi rezolva situaţia privind viitorul său. Înainte de antrenamentul de dimineaţă, Neymar i-a informat pe cei prezenţi că vrea să plece, astfel că a primit permisiunea de a pleca de la antrenament pentru a-şi rezolva situaţia, a precizat gruparea spaniolă.

Neymar a fost prezent, miercuri, la reunirea echipei FC Barcelona după turneul din SUA, însă nu s-a antrenat şi le-a transmis coechipierilor că va pleca la Paris Saint-Germain.

FCSB şi Viitorul joacă pentru foarte mulţi bani! Sumele uriaşe pe care le pot obţine dacă se califică în PlayOff-ul Ligi... LOVITURĂ TOTALĂ! Mircea Lucescu este noul selecţioner al Turciei...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x