Antena Căutare

VIDEO! Tragedie in fotbalul italian: Un jucator al formatiei Livorno a murit dupa ce a suferit un infarct pe teren

O noua tragedie in lumea sportului, dupa ce jucatorul echipei Livorno, Piermario Morosini, a decedat in urma unui infarct suferit in timpul meciului cu formatia Pescara, din liga secunda italiana, a anuntat Gazzetta dello Sport.

In minutul 31 al meciului de sambata, Morosini s-a prabusit pe teren, medicii celor doua echipe intervenind imediat. Jucatorului i s-a facut masaj cardiac chiar pe teren, iar apoi a fost transportat la spital.

Conform Gazzetta dello Sport, in momentul in care s-a prabusit, jucatorul era departe de minge si niciun adversar nu era in preajma lui. El a inceput sa se clatine si apoi a cazut pe teren, insa a incercat sa se ridice de doua ori. Jurnalul italian sustine ca ambulanta era blocata de o alta masina la intrarea in stadion, reusind cu greu sa ajunga la teren.

Morosini, intubat, a ajuns la spitalul din Pescara la o jumatate de ora dupa accident.

Toate partidele din Serie A și Serie B au fost suspendate de Federația Italiană de fotbal.

Otelul - Steaua 1-2/ Ros-albastrii, la trei lungimi de lider... Nico Rosberg va pleca din pole position in Marele Premiu al Chinei...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x