Antena Căutare

VIDEO! Valeriu Argaseala: "Legal, jucatorii pot scapa fara suspendari"

Presedintele Stelei a facut declaratii la emisiunea Contraatac de la GSP TV despre ce decizie va lua Comisia de Disciplina in cazul Martinovici – Stanca.

Valeriu Argaseala crede ca in cazul in care Martinovici si Stanca vor fi suspendati, se va crea un precedent periculos in relatia dintre suporteri si fani.

Presedintele stelist a explicat si cum a fost organizata apararea celor doi jucatori. Astfel, desi cartonasul rosu nu poate fi anulat, Comisia de Disciplina nu este obligata sa ii suspende pe fotbalistii stelisti, pentru ca ei au comis fapta sanctionabila pentru a proteja integritatea corporala a colegilor si chiar a lor. Pe de alta parte, chiar daca regulamentele sportive nu ar reglementa respectivul caz, ele ar trebui sa fie completate cu dreptul comun.

In codul penal se stipuleaza ca fapta comisa in legitima aparare nu constituie infractiune, prin urmare sunt motive ca cei doi jucatori sa fie iertati.



Foto: Intact Images

VIDEO! Martinovici si Stanca achitati, Petrolul 6 etape fara spectatori... VIDEO ! Doi fotbalisti vor fi biciuiti in public pentru ca au sarbatorit inadecvat un gol...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x