Antena Căutare

Villas Boas dupa egalul cu Fulham: "Nu mai avem sanse la titlu"

Antrenorul portughez a anuntat ca obiectivul lui Chelsea in acest sezon este sa-si consolideze locul de Liga Campionilor.

A doua zi de Craciun nu a fost una prea fericita pentru Chelsea. Formatia patronata de Roman Abramovich a plecat cu un singur punct de pe Craven Cottage si si-a luat adio de la titlu.

Acest lucru a fost confirmat de antrenorul Villas Boas la conferinta de presa de dupa meciul cu Fulham: "Diferenta dintre noi si echipele din fata este mare. Dupa victoria cu City ajunsesem la 7 puncte de ei, dar acum... Lupta pentru titlu s-a terminat pentru noi. Chiar daca nu e imposibil, e foarte foarte greu sa revenim. Trebuie sa ne concentram pe locul de Liga Campionilor."

Foto: Hepta

Adio nationala? Din Asia, Zicu risca sa piarda prima reprezentativa. La fel ar putea pati si Niculae... Balotelli, ipocritul perfect: a baut de 5 ori mai mult decat a donat bisericii...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x