Antena Căutare

Zapada de pe gazonul Arenei Nationale, curatata cu ajutorul detinutilor de la Penitenciarul Jilava

O suta de detinuti de la Penitenciarul Jilava au luat parte astazi la degajarea zapezii de pe gazonul Arenei Nationale, in vederea meciului tur , dintre Steaua – Twente, contand pentru 16-imile de finala ale Ligii Europa, informeaza Mediafax.

Alaturi de detinuti au mai participat si alte 50 de persoane angajate la stadion. Dupa indepartarea zapezii pe suprafata de joc a fost asezata o folie de plastic pentru a proteja gazonul.


Administratorii arenei au declarat ca la nivelul stratului de suport al gazonului temperatura este constanta la 16 grade, in timp ce suprafata de iarba are o temperatura de 14 grade. In cazul in care vremea o va permite, folia de plastic care protejeaza suprafata de joc va fi inlaturata in cursul zilei de joi.

De asemenea, scaunele tapitate de la tribuna 0 au fost curatate si acoperite cu o prelata, in timp ce zapada din restul stadionului a fost indepartata si transportata in afara Arenei Nationale.

Meciul dintre Steaua si Twente se va disputa pe 16 februarie, de la ora 22.05, pe "Arena Nationala" din Bucuresti.



foto: gsp.ro

Dinamovistii o ironizeaza pe Steaua... Meciul de rugby Romania - Ucraina, amanat din cauza viscolului...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x