Antena Căutare

Zlatan Ibrahimovic a făcut anunțul așteptat de toată lumea fotbalului înainte de Campionatul Mondial din Rusia: ”O Cupă Mondială fără mine nu ar mai fi cu adevărat o Cupă Mondială”

Zlatan Ibrahimovic ține capul de afiș al presei internaționale indiferent că e accidentat, că e apt de joacă, că joacă în Europa sau în Statele Unite ale Americii. Ibracadabra a făcut, azi-noapte, anunțul așteptat de întreaga suflare a fotbalului din Suedia, dar și din întreaga lume.

Retras de la națională în 2016, Zlatan Ibrahimovic are mari șanse la o revenire spectaculoasă sub culorile naționale. Naţionala Suediei s-a calificat la Mondialul din Rusia, după barajul cu Italia, iar acest lucru l-a făcut pe atacantul lui LA Galaxy să-şi schimbe viziunea. Vârful de 36 de ani a făcut anunțul pe care îl așteptau toți suedezii.

Învitat în emisiunea faimosului om de televiziune american Jimmy Kimmel, Zlatan a aruncat bomba: ”O să merg la Campiontul Mondial din Rusia!" a dezvăluit jucătorul lui LA Galaxy. Apoi, acesta a completat: ”Tocmai am spus că merg la Campionatul Mondial. Dacă o să spun mai multe lumea o să mă spânzure. Trebuie să fiu atent la ce spun în continuare. Oricum, o Cupă Mondială fără mine nu ar mai fi cu adevărat o Cupă Mondială”.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Janne Andersson, selecționerul Suediei,a spus că l-ar convoca pe Zlatan, dacă ar fi eligibil.

Zlatan Ibrahimovic are 116 meciuri și 62 de goluri are în naționala Suediei, pentru care a jucat din 2001 până în 2016.

Suedia este în Grupa F la Campionatului Mondial din Rusia, alături de Germania, Mexic și Coreea de Sud.

Biletul Zilei 18.04.2018. Două meciuri spectacol din Serie A ne triplează miza... Biletul zilei 18.04.2018. Căutăm un nou bilet câștigător cu cele mai bune ”soliste” de azi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x