Antena Căutare

Vezi unde găsești cele mai bune oferte de Black Friday

Sesiunea din acest an a campaniei de reduceri Black Friday te așteaptă și pe Lajumate.ro, de vineri până duminică la miezul nopții.

Sesiunea din acest an a campaniei de reduceri Black Friday te așteaptă și pe Lajumate.ro, de vineri până duminică la miezul nopții.


Cauți un produs anume, dar aștepți să obții cel mai bun preț? Dacă te interesează în mod special un anumit tip de produs, ai ocazia să profiți de reducerile masive de la sfârșitul lui noiembrie pentru a-l achiziționa. Alege să urmărești cele mai bune oferte de Black Friday 2017 sortate în funcție de categorie, direct pe Lajumate.ro.

Cele mai căutate produse de Black Friday rămân telefoanele, laptopurile, televizoarele și electrocasnicele, 45% dintre români se gândesc să își achiziționeze cel puțin un produs din această categorie. Un procent de 26% plănuiesc să își cumpere componente pentru calculator, jocuri sau console, jucării și articole de bebeluși.

În categoria electronice și electrocasnice au fost adăugate până în acest moment mai bine de 600 de anunțuri . Intră pe Lajumate.ro și vezi ofertele care cresc din moment în moment.

S-a înregistrat un interes în creştere în ceea ce priveşte intenţia de cumpărare a produselor fashion. 16% dintre persoanele care au zis că vor să cumpere ceva de Black Friday au menţionat această categorie. Până în acest moment, pe Lajumate.ro au fost adăugate cel puțin 1.000 de produse fashion la prețuri reduse de Black Friday.

Reduceri de Black Friday sunt si in alte categorii, ca de exemplu afaceri-servicii, casă-grădină, sport-hobby-timpul liber. Intră și convinge-te chiar tu.

Această femeie a slăbit 362 de kilograme: „Acum mănânc ca să supraviețuiesc. Înainte trăiam ca să mănânc!”... O maşină a luat foc în trafic, în centrul Capitalei; pasagerii au reuşit să se salveze...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x