Antena Căutare

ANM, actualizare prognoza meteo. Vremea 12 februarie-13 martie 2019

Vremea 12 februarie-13 martie 2019. Administratia Nationala de Meteorologie(ANM) a actualizat prognoza meteo pe urmatoarele 4 saptamani. Afla cum va fi vremea pana in luna martie.

Vremea 12 februarie-13 martie 2019. Administrația Națională de Meteorologie(ANM) a actualizat prognoza meteo pe următoarele 4 săptămâni. Află cum va fi vremea până în luna martie.

Vremea 12-18 februarie 2019

Temperatura medie a aerului

Valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice acestui interval în cea mai mare parte a țării, abatere termică pozitivă ce va fi mai accentuată în regiunile nord-estice.

Cantități de precipitații

Regimul pluviometric va fi excedentar în regiunile centrale, nordestice și în zonele montane, iar în rest cantitățile de precipitații vor fi în general apropiate de cele normale pentru această săptămână.

Vremea 18-25 februarie 2019

Temperatura medie a aerului

Temperatura medie a aerului va avea valori mai ridicate decât cele normale pentru acest interval, la nivelul întregii țări.

Cantități de precipitații

Cantitățile de precipitații estimate a se înregistra în această perioadă vor fi deficitare la nivelul întregii țări, dar mai ales în regiunile sud-vestice.

Vremea 25 februarie-4 martie 2019

Temperatura medie a aerului

Temperaturile medii vor fi în general apropiate de cele normale pentru această săptămână, posibil ușor mai ridicate în extremitatea de nord-est, de nord-vest și de sud-vest a teritoriului.

Cantități de precipitații

Regimul pluviometric va fi deficitar în jumătatea vestică a țării, iar în restul teritoriului va fi apropiat de cel normal pentru această perioadă.

Vremea 4-11 martie 2019

Temperatura medie a aerului

Valorile termice vor fi ușor mai ridicate decât cele specifice acestui interval pe arii relativ extinse în jumătatea de vest a țării, dar și în regiunile nord-estice. În restul teritoriului temperaturile medii vor fi apropiate de cele normale pentru această perioadă.

Cantități de precipitații

Regimul pluviometric va fi deficitar în cea mai mare parte a țării.

Prognoza meteo 12 februarie. ANM extinde și prelungește avertizările meteo... Atenționare de maximă importanță! Este Cod portocaliu extins în țară! Zonele afectate de ninsori și viscol, în următoare...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x