Antena Căutare

Când scăpăm de frig și când vom avea temperaturi de primăvară. Prognoza meteo pentru februaraie și începutul lui martie

Meteorologii au emis o prognoză meteo și au anunțat când scăpăm de frig. Descoperă ce vești aduce prognoza meteo în următoarele 4 săptămâni, adică în intervalul 6 februarie-6 martie 2023.

imagine cu mana unui om care indeparteaza gheata de pe geamul masinii si imagine cu un barbat mergand prin ceata si frig
Descoperă prognoza meteo pentru perioada 6 februarie-6 martie 2023 | sursa foto: Profimedia

Cei de la Administrația Națională de Meteorologie (ANM) au emis prognoza meteo actualizată pentru următoarele 4 săptămâni, în intervalul 6 februarie - 6 martie 2023.

Prognoza meteo pentru intervalul 6 februarie-6 martie 2023. Când scăpăm de frig și când o să fie temperaturi de primăvară

Cei de la ANM au emis o prognoază meteo în care au anunțat la ce schimbări de vreme trebuie să ne așteptăm. În primele zile din luna februarie, țara noastră a trecut printr-un proces de răcire a vreme și temperaturile au fost, în general, unele negative. Potrivit previziunilor, frigul continuă să fie prezent și în săptămâna dintre 6 februarie și 13 februarie, când temperaturile vor fi mai joase decât cele specifice pentru această perioadă din an. Ulterior, începând cu data de 13 februarie 2023, gradele din termometre încep să mai crească și să se situeze peste media specifică acestei perioade din an, însă nu cu mult. Totuși, putem spune că scăpăm de frigul ce a caracterizat începutul lunii februarie și vremea se mai încălzește.

Citește și: Butonul „Magic” care dezgheață parbrizul mașinii în câteva secunde. Trucuri pe care șoferii nu le-au știut

Descoperă în rândurile de mai jos cum va fi vremea în următoarele 4 săptămâni, adică în intervalul 6 februarie-6 martie 2023, potrivit celor de la Administrația Națională de Meteorologie (ANM):

  • Prognoza meteo pentru săptămâna 06.02.2023 – 13.02.2023

Valorile termice vor fi mai coborâte decât cele specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României, dar cu o abatere termică negativă mai accentuată în regiunile centrale.

Regimul pluviometric va fi deficitar în cea mai mare parte a țării, dar mai ales în jumătatea vestică a teritoriului.

  • Prognoza meteo pentru săptămâna 13.02.2023 – 20.02.2023

Temperaturile medii se vor situa peste cele normale pentru acest interval, în toate regiunile, dar mai ales în nord-estul extrem al țării. Cantitățile de precipitații vor fi deficitare în cea mai mare parte a țării, dar mai ales în regiunile sud-vestice.

  • Prognoza meteo pentru săptămâna 20.02.2023 – 27.02.2023

Temperatura medie a aerului va avea valori mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă, în toate regiunile, dar cu o abatere termică pozitivă mai accentuată în nord-estul țării.

Regimul pluviometric va fi deficitar în regiunile sudice și sud-estice, iar în rest va fi în general apropiat de cel normal pentru acest interval, arată cei de la meteoromania.ro.

  • Prognoza meteo pentru săptămâna 27.02.2023 – 06.03.2023

Mediile valorilor termice se vor situa peste cele specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României. Cantitățile de precipitații se vor situa în jurul celor normale pentru această perioadă, la nivelul întregii țări.

Prognoza meteo 8 februarie 2023. Cum e vremea în România și care sunt previziunile ANM pentru astăzi... Prognoza meteo 9 februarie 2023. Cum e vremea în România și care sunt previziunile ANM pentru astăzi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x