Antena Căutare

Meteo 8 octombrie. ANM: cod galben de vreme severă în patru județe

ANM a emis o avertizare meteo de tip cod galben pentru județe: Maramureș, Sălaj, Cluj și Bistrița-Năsăud. Iată cum va fi vremea azi și care sunt zonele cele mai afectate de avertizarea meteo. Meteo 8 octombrie 2019.

ANM a emis o avertizare meteo de tip cod galben pentru județe: Maramureș, Sălaj, Cluj și Bistrița-Năsăud. Iată cum va fi vremea azi și care sunt zonele cele mai afectate de avertiarea meteo. Meteo 8 octombrie 2019.

Potrivit ANM, Vremea se va menține deosebit de rece și pe parcursul zilei de marți (8 octombrie), precum și în noaptea de marți spre miercuri (8/9 octombrie).

ANM: cod galben de ceaţă care determină scăderea vizibilităţii, local sub 200 m, izolat sub 50 m. Avertizare meteo valabilă până la ora 10.

Zonele vizate:

  • Județul Maramureş: Sighetu Marmației, Bocicoiu Mare, Ocna Șugatag, Budești, Giulești, Călinești, Săpânța, Remeți, Vadu Izei, Desești, Câmpulung la Tisa, Sarasău, Rona de Jos;
  • Județul Sălaj: Jibou, Surduc, Gâlgău, Ileanda, Letca, Băbeni, Rus, Lozna;
  • Județul Cluj: Gherla, Cășeiu, Bonțida, Iclod, Jucu, Mica, Mintiu Gherlii, Dej, Cuzdrioara, Câțcău, Vad;
  • Județul Bistriţa-Năsăud: Beclean, Braniștea, Petru Rareș, Uriu, Ciceu - Mihăiești;

Citește și: Meteo 7-13 octombrie 2019. Vremea se încălzește simțitor în unele regiuni

Vremea 7-13 octombrie 2019. Valorile termice vor fi ușor mai ridicate decât cele specifice acestui interval în extremitatea de sud și de sud-est a țării, iar în rest temperaturile medii se vor situa în jurul celor normale pentru această perioadă. Regimul pluviometric va fi local deficitar în sud-vestul țării dar și ușor excedentar în nordul extrem al teritoriului, iar în rest cantitățile de precipitații vor fi în general apropiate de cele specifice acestei săptămâni.

Citește și: Vremea 8 octombrie 2019. Temperaturi mai scăzute decât normalul perioadei

Vremea 8 octombrie 2019. Temperaturi mai scăzute decât normalul perioadei... Val de aer cald peste România în următoarele zile. Prognoza ANM arată valori termice de 25 de grade...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x