Antena Căutare

Meteo 7-13 octombrie 2019. Vremea se încălzește simțitor în unele regiuni

Vremea se incalzeste simtitor saptamana aceasta. ANM, prognoza meteo pe regiuni in intervalul 7 - 13 octombrie 2019.

Vremea se încălzește simțitor săptămâna aceasta. ANM, prognoza meteo pe regiuni în intervalul 7 - 13 octombrie 2019.

Vremea 7-13 octombrie 2019. Valorile termice vor fi ușor mai ridicate decât cele specifice acestui interval în extremitatea de sud și de sud-est a țării, iar în rest temperaturile medii se vor situa în jurul celor normale pentru această perioadă. Regimul pluviometric va fi local deficitar în sud-vestul țării dar și ușor excedentar în nordul extrem al teritoriului, iar în rest cantitățile de precipitații vor fi în general apropiate de cele specifice acestei săptămâni.

Citește și: Vremea până în noiembrie 2019. Mai cald decât normalul perioadei. Meteo 7 octombrie-4 noiembrie

Vremea Banat

Va urma o încălzire treptată, până în jurul datei de 10 octombrie, când temperaturile maxime vor atinge în medie 19…20 de grade. În ultimele zile de prognoză se va răcori ușor. În această perioadă se va resimți o ușoară creștere a minimelor termice, dar nu va mai depăși 9 grade. Sunt posibile precipitații pe tot parcursul intervalului.

Meteo Crișana

Vremea se va încălzi ușor și treptat, iar media valorilor termice maxime va fi între 16 și 18 grade. Temperaturile minime se vor situa, în general, între 5 și 8 grade. Vor fi posibile ploi aproape în fiecare zi.

Prognoza meteo Transilvania

Până la finalul intervalului de prognoză, temperaturile maxime vor avea în medie valori cuprinse în general, între 15 și 17 grade. Temperaturile minime vor fi în general, între 3 și 6 grade, vor fi condiții de ploaie aproape în fiecare zi.

Vremea Maramureș

Până la sfârșitul intervalului de prognoză maximele termice nu vor mai depăși, în medie, 17 grade. Temperaturile minime, în intervalului de prognoză, vor avea variații între 5 și 7 grade, iar condiții de ploaie apar aproape în fiecare zi.

Meteo Moldova

Vremea în Moldova va avea temperaturi maxime cuprinse între 15 și 18 grade, iar minime între 6 și 8 grade. Vor fi condiții de ploaie aproape în fiecare zi.

Vremea Dobrogea

În această regiune media maximelor va ajunge să se situeze între 17 și 19 grade, iar a minimelor între 9 și 11 grade. Șansele de precipitații vor fi scăzute.

Prognoza meteo pentru Muntenia

Vremea în intervalul menționat va avea temperaturile maxime între 18 și 20 de grade, media minimelor termice pe întreaga regiune va fi de 6 grade. Șansele de precipitații sunt scăzute.

Meteo Oltenia

Media maximelor termice se va situa între 17 și 20 de grade. Se vor înregistra temperaturi minime a căror medie va oscila între 7 și 9 grade. Probabilitatea de apariție a ploilor va fi scăzută.

Citește și: Meteorologii anunță frig în continuare, dar bucureștenii nu primesc căldură! În ce condiții va furniza RADET agent termic

Strat de zăpadă de patru centimetri în Maramureș! În ce zone se mențin temperaturile scăzute... ANM anunță: De miercuri revine soarele, iar temperaturile vor urca până la 25 de grade...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x