Antena Căutare

Prognoza meteo 18 aprilie 2024. Cum e vremea în România și care sunt previziunile ANM pentru astăzi

Administrația Națională de Meteorologie a emis prognoza meteo pentru joi, 18 aprilie 2024. Descoperă cum va fi vremea în România.

harta romaniei cu simboluri prognoza meteo pusa pe drapelul tarii
Administrația Națională de Meteorologie a emis prognoza meteo pentru joi, 18 aprilie 2024. Descoperă cum va fi vremea în România. | Shutterstock.com

Descoperă previziunile meteorologilor despre ziua de joi, 18 aprilie 2024. Iată câte grade se vor înregistra.

Prognoza meteo 18 aprilie 2024. Cum e vremea în România și care sunt previziunile ANM pentru astăzi

Valorile de temperatură se vor situa sub mediile multianuale cu excepţia zonei de sud şi sud-est a ţării, unde acestea vor fi în jurul normelor.

Cerul va avea înnorări şi, mai ales în prima parte a intervalului, va ploua în Banat, Crişana, Maramureş, Transilvania şi Moldova şi local în rest, iar la munte se vor semnala precipitaţii mixte.

Vor fi averse, însoţite pe alocuri de descărcări electrice, iar cantitãţile de apă vor fi local însemnate.

Citește și: Se schimbă vremea! ANM: „După zilele cu 29 de grade Celsius se va răci accentuat". Ce zile vor avea grade mai puține

Vântul va avea intensificări local şi temporar, îndeosebi pe parcursul zilei. Temperaturile maxime se vor încadra în general între 7 şi 17 grade, iar minimele, în general, între 0 şi 9 grade.

Spre sfârşitul intervalului, pe alocuri se va forma ceaţă, iar cu precădere în regiunile intracarpatice vor fi condiţii de brumă.

Prognoza meteo pentru București, 18 aprilie 2024

Conform prognozei meteo pentru București, valorile termice vor continua să scadă uşor. Cerul va avea înnorări şi vor mai fi condiţii de ploaie slabă, mai ales în prima parte a intervalului.

Vântul va sufla moderat, temporar cu intensificări pe parcursul zilei.

În Capitală, temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 18 grade, iar cea minimă va fi de 6…7 grade, mai coborâtă în zona preorăşenească spre 4 grade.

Prognoza meteo 17 aprilie 2024. Cum e vremea în România și care sunt previziunile ANM pentru astăzi... A nins în România! Imagini cu florile de aprilie acoperite de stratul de omăt: „Iarna nu se lasă dusă din peisaj”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x