Antena Căutare

Vremea 8 noiembrie. Prognoza meteo cu soare și temperaturi ridicate

Vremea din 8 noiembrie se anunță însorită, iar prognoza meteo aduce temperaturi mai mari cu un grad. 

Vremea 8 noiembrie. Prognoza meteo cu soare și temperaturi ridicate
vremea 8 noiembrie

Vremea din 8 noiembrie se anunță însorită, iar prognoza meteo aduce temperaturi mai mari cu un grad.

Potrivit vremea.ro, Joi cerul se va menține variabil spre mai mult senin în zonele intracarpatice ale țării și variabil spre mai mult noros în cele extracarpatice. În a doua parte a zilei în sud-estul extrem se vor semnala izolat unele burnițe slabe, în restul țării șansele pentru producerea precipitațiilor urmând să fie nule. Vântul va sufla slab în cea mai mare parte a țării, cel mult slab până la moderat în nordul extrem al Moldovei. Maximele termice vor urca la prânz până spre 15-20 de grade în Transilvania, Maramureș, Banat și Crișana și 12-17 grade în Oltenia, Muntenia, Dobrogea și Moldova, cu cele mai scăzute valori așteptate în zona Obcinelor Bucovinei.

Vremea 7 noiembrie la București

Potrivit vremea ido, vremea la București se mai încălzește. Prognoza meteo anunță soare și temperaturi ușor ridicate față de ziua precedentă. Vântul suflă în rafale de 14 km/h ziua și un grad noaptea. Temperaturile mai cresc cu un grad față de ziua precedentă. Noaptea aduce cer senin.

Prognoza meteo 7 noiembrie la munte

Vremea este frumoasă și la munte, cu valori mai crescute decât ziua precedentă. Temperaturile maxime și minime sunt de 13°C la amiază și 1°C noaptea. Vântul suflă în rafale și nu sunt șanse de ploaie. Valorile maxime și minime se mențin și pe parcursul zilei de vineri. Cum va fi vremea în luna decembrie, vezi aici!

Avertizare meteo cod galben, prelungită! Vremea în următoarele ore... Avertizare meteo cod galben de ceață! Zonele afectate de vremea rea...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x