Antena Căutare

Alessia Sana, trimisă în Finala de Popularitate a celui de-al zecelea sezon Next Star

La doar 8 ani, micuța Alessia Sana a urcat curajoasă pe scena Next Star și a ales să cânte o piesă uriașă, care i-a adus simpatia juraților și voturile celor de acasă.

alessia sana Galerie
Alessia Sana, trimisă în Finala de Popularitate a celui de-al zecelea sezon Next Star | Antena 1

”This girl is on fire” a fost alegerea micuței Alessia, care a reuși să surprindă jurații cu notele înalte pe care le-a susținut, chiar dacă pe alocuri aceasta a avut și mici scăpări. ”Câtă forță ai tu în glas la 8 ani! Când te-am auzit cântând am luat foc!”, i-a spus Ștefan Bănică. Alessia Sana a primit însă și un vot negativ de la Dorian Popa, care i-a cerut să nu fie supărată pe el. ”Îmi place că domini scena. Îmi place și rochița ta, însă Alessia, am auzit mici greșeli. Nu înseamnă că nu a fost bine ce ai făcut pe scenă. Răspunsul meu pentru tine în seara asta este NU. Să nu te superi pe mine!”, i-a zis Dorian. Cei de acasă au votat-o însă în aplicația Antena 1 și au trimis-o pe Alessia în Finala de Popularitate a celui de-al zecelea sezon Next Star.

Marele câștigător al ediției de sâmbătă a fost David Dincă, cel ales de cei trei jurați pentru a merge direct în Marea FInală. David Dincă a făcut-o pe Loredana să lăcrimeze cu interpretarea sa emoționantă a piesei „Hallelujah”. ”Am simțit un copil conectat cu Divinitatea. Ai o putere fantastică și poti face oamenii fericiti cu vocea ta. Și te iubesc!”, i-a spus Loredana.

Next Star, 19 iunie 2021. Cine e Finalistul Serii. David Dincă merge direct în Marea Finală a sezonului 10...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Citește și
x