Antena Căutare

Alina Eremia, emoționată! Mesajul tulburător primit de la un adolescent, după ce jurata Next Star a postat videoclipul piesei „Poartă-mă”!

Jurata de la “Next Star”, Alina Eremia, a primit un mesaj emoționant de la un copil, după ce artista a postat pe contul ei de Facebook videoclipul piesei „Poartă-mă”!

Jurata de la “Next Star”, Alina Eremia, a primit un mesaj emoționant de la un fan, după ce artista a postat pe contul ei de Facebook videoclipul piesei „Poartă-mă”!

Nu mai e un secret că frumoasa și talentata artistă e un model al tinerei generații.

„O mare frumusețe specială ca tine este piesa aceasta! Ne transmiți dragostea ta perfectă prin videoclipul acesta. Ai făcut piesa la fel de specială că tine!”, i-a scris un adolescent. Alina Eremia i-a dat LIKE, semn că mesajul lui a ajuns la ea.

În plus, adolescentul - fan declarat - și-a schimbat fotografia de profil. În imagine, el s-a pozat alături de Alina Eremia!

Lucruri neștiute despre Alina Eremia, jurata „Next Star”: ce citește, ce obiecte nu-i lipsesc din geantă și care este „p... Dresură cu păsări de pradă, pe scena de la “Next Star”. Jurații se oferă voluntari, iar Dan Negru nu vrea să se apropie...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x