Antena Căutare

Alina Eremia, jurata de la „Next Star”, schimbare radicală de look! Tu ți-o imaginezi cu părul mov? Realitatea bate imaginația! FOTO

Jurata din emisiunea „Next star“, Alina Eremia, nu ezită să încerce pe propria-i piele ultimele tendințe în materie de makeup și hair styling. Ori de câte ori simte și are ocazia, se reinventează, iar fanii nu pot decât să o admire! Arată mai bine ca oricând și nu ezită să experimeenteze cele mai îndrăznețe look-uri.

Jurata din emisiunea „Next star“, Alina Eremia, nu ezită să încerce pe propria-i piele ultimele tendințe în materie de makeup și hair styling. Ori de câte ori simte și are ocazia, se reinventează, iar fanii nu pot decât să o admire! Arată mai bine ca oricând și nu ezită să experimeenteze cele mai îndrăznețe look-uri.

De data asta, a optat pentru o perucă, iar nuanța părului e una de blond platinat cu reflexe mov. Astfel a surprins pe toată lumea cu o nuanță îndrăzneață care îi conferă o notă chic întregii înfățișări, prinzând-o de minune!

Fanii au fost primii care au reacționat, iar complimentele au „curs” cu zecile pe pagina artistei. „Își stă atât de bine, încât semeni cu o zână!”, „Superbă!”, „Doamne, cât de frumoasă poți fi!”: acestea au fost numai câteva dintre comentariile fanilor.

Nu știm dacă „Vorbele pe dos” au avut exact efectul invers asupra divei, însă trebuie să recunoaștem că Alina e mai frumoasă ca oricând.

Vouă vă place cum îi stă?

Fata-fenomen de la Next Star, recital de excepție. Câștigătoarea primei ediții din sezonul opt i-a uimit pe cei prezenți... Dorian Popa, juratul „Next Star”, ipostaze tandre alături de iubita lui! A dus-o acasă, la Constanța, de 1 Mai...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x