Antena Căutare

Alina Eremia, jurata „Next Star”, a purtat o ținută inedită la ”Fortza Zu”! Fanii: „Alina Eremia, ești cea mai frumoasă artistă!”

Alina Eremia, jurata “Next Star”, a adoptat o ținută inedită la „Fortza Zu”, megaconcertul anului de la Constanța. Radioasă, plină de energie pozitivă, artista arată mai bine ca oricând. Nici în weekend nu a făcut vreo excepție.

Alina Eremia, jurata “Next Star”, a adoptat o ținută inedită la „Fortza Zu”, megaconcertul anului de la Constanța. Radioasă, plină de energie pozitivă, artista arată mai bine ca oricând. Nici în weekend nu a făcut vreo excepție.

„Alina Eremia, ești cea mai frumoasă artistă!”, „Dooooamne, ce fain te-ai îmbrăcat!”, au fost numai câteva dintre complimentele primite. Jurata celei mai iubite emisiuni pentru copii doar s-a limitat să-i dea Like comentariului și să adauge câteva emoticoane zâmbitoare.

Se pare că vara îi priiește mai mult ca oricând Alinei, mai ales că recenta ei piesă, „NaNaNa” a devenit un adevărat hit. De abia așteptăm să o revedem în toamnă la „Next Star”!

Vouă vă place alegerea vestimentară a Alinei?

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x