Antena Căutare

Alina Eremia, jurata „Next Star”, se răsfață ca o regină în vacanță! „Ciao,ragazzi!”

Alina Eremia, pe care telespectatorii Antenei 1 o vor revedea, la masa juriului “Next Star”, alături de Pepe, Dorian Popa și CRBL, se răsfață ca o regină în vacanță! După însoritul Zanzibar, artista s-a reorientat de data asta spre Italia.

Alina Eremia, pe care telespectatorii Antenei 1 o vor revedea, la masa juriului “Next Star”, alături de Pepe, Dorian Popa și CRBL, se răsfață ca o regină în vacanță! După însoritul Zanzibar, artista s-a reorientat de data asta spre Italia.

În zilele petrecute departe de casă, Alina Eremia nu uită de fani pe care-i ține la curent cu ceea ce vizitează și ce face. Blonda a postat pe Facebook o fotografie de la Colosseum, imagine cu ajutorul căreia i-a recucerit pe fani. Admiratorii au complimentat-o și i-au dat mii de Like-uri.

„Alina Eremia, ești mai frumoasă pe zi ce trece! Ai un secret pentru asta?”, au întrebat-o ei. „Ciao,ragazzi!💋”, s-a limitat artista să spună.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Citește și
x