Antena Căutare

Connect-R: "M-au sunat ai mei dupa emisiune, plangea toata casa!”

Cu doar cateva ore inainte de marea finala "Next Star”, emotiile isi spun cuvantul atat in randul micutilor finalisti, cat si in cel al juratilor, care trebuie sa decida marele castigator al trofeului Next Star, dar si al premiului de 20.000 de euro.

Dan Negru le-a trezit amintirile celor cinci jurati cu unele dintre cele mai emotionante momente ale acestui sezon, chiar in seara cand trebuie sa ia cea mai grea decizie. Momentul revederii lui Omar, baietelul jumatate roman, jumatate libanez, cu o voce de aur, l-a facut pe Connect-R sa isi aminteasca de prima lui aparitie la "Next Star”.

"A fost incredibil, m-au sunat ai mei dupa emisiune, plangea toata casa! Omar ne-a impresionat pe toti!”, a spus Connect-R.

In aceasta seara, de la 20:30, unii dintre cei mai talentati copii ai Romaniei vor intra in lupta pentru marele premiu "Next Star”, la Antena 1.

Connect-R, declaratie impresionanta la Next Star! Ce a facut cu primii bani castigati din muzica... Single Ladies: Beyonce in miniatura, pe scena Next Star!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 8: Prăjitură Mont Blanc
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 8: Prăjitură Mont Blanc Marti, 21.05.2024, 10:00
Citește și
x