Antena Căutare

Copiii care au cucerit Romania si-au aratat talentele la "Sinteza Zilei"!

Dan Negru si-a mutat emisiunea, pentru o seara, la Antena 3. Finalistii acestui sezon, alaturi de marele castigator al editiei trecute, Omar Arnaout, au "invadat" platoul de la "Sinteza Zilei".

Dan Negru si-a mutat emisiunea, pentru o seara, la Antena 3. Finalistii acestui sezon, alaturi de marele castigator al editiei trecute, Omar Arnaout, au "invadat" platoul de la "Sinteza Zilei".

Sunt tineri, frumosi si talentati! Dupa ce au impresionat o tara intreaga la "Next Star", cei mai talentati copii au venit la Mihai Gadea in emisiune.

Dan Negru i-a insotit. Inainte de a intra in emisie, el a primit un sfat de la Omar Arnaout.

"Bai, Danutule, nu te mai maimutarii, ca nu esti la Next Star, esti la Sinteza Zilei!", i-a spus marele castigator al primului sezon.

Rand pe rand, finalistii celei de-a doua editii "Next Star" au facut cunostinta cu Mihai Gadea si si-au aratat, inca o data, talentul.

Robert, castigatorul primei emisiuni din cel de-al doilea sezon, a spart gheata. El e baiatul de 13 ani care s-a nascut cu inima pe partea dreapta. La "Sinteza Zilei", a cantat "When I Was Your Man".

Va mai amintiti de Antonia Stoian? Ea a fost protagonista unui moment extrem de emotionant la "Next Star". Dan Negru a adus-o pe mama sa in platou. Cele doua nu se mai vazusera de doi ani. Micuta a izbucnit in lacrimi, la fel si juriul.

Flavius Hosu e un adevarat rock star la doar 13 ani. Nu avea nici un an cand a pus mana, pentru prima data, pe betele de tobe.

Mihaela Radu a fost fetita care i-a "pus capac" lui Dan Negru la Next Star! Sau, mai bine zis, i-a pus un tort pe fata. Si-a reamintit momentul la "Sinteza Zilei".

Alex Pirvu este cea mai spectaculoasa prezenta de la Next Star. Nu vede, insa acest lucru nu l-a impiedicat sa isi urmeze visul. El i-a aratat lui Mihai Gadea cum foloseste laptopul.

Vanessa Marzavan are o voce de aur! La 12 ani canta cu emotie. Dedica fiecare piesa tatalui ei care se afla in Ceruri.

E toata numai un zambet! Carina Mihaila e o adevarata raza de soare. Ea viseaza sa devina actrita de teatru. Sigur va reusi! A demonstrat-o la Sinteza Zilei, inca o data!

"Next Star" se muta la "Sinteza zilei"! In aceasta seara, de la 21.30, la Antena 3!... Omar Arnaout a facut senzatie la "Sinteza Zilei"! A demonstrat ca poate aborda orice gen muzical...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Citește și
x