Antena Căutare

Cu mama sa alaturi, Antonia Stoian a cantat la nuca de-a rasunat platoul!

Tanara a avut un moment de senzatie reusind sa cante la doua mai multe instrumente de suflat, ceea ce l-a facut pe Connect-R sa exclame: “Eeextraaaaaordinaaaaaaaaaar!”

Antonia Stoian, domnita de 12 ani din Targu Jiu, a ridicat sala in picioare cu piesa din repertoriul popular pe care a ales sa o cante in platoul de la “Next Star”.

Fetita nu-si mai vazuse mama de doi ani, de cand acesta a fost nevoita sa plece in Spania, la munca. In fata telespectatorilor ANTENEI 1, a juriului si a lui Dan Negru, Antonia si-a imbratisat mama, adusa special de echipa de la “Next Star” pentru a-i sta alaturi intr-una dintre cele mai importante zile din viata fiicei ei.

Si in marea finala mama sa a fost in platoul “Next Star”, iar Antonia a reusit o noua interpretare de exceptie, care i-a lasat pe membrii juriului fara cuvinte. Mai mult, tanara a avut un moment de senzatie reusind sa cante la doua fluiere, o nuca si ocarina, ceea ce l-a facut pe Connect-R sa exclame: “Eeextraaaaaordinaaaaaaaaaar!”

Raluca Ursu a adus putin jazz, putina atitudine, putin sic si MULTA voce!... Atentie, se joaca! “Romiieeeooo” si "Julieta" Carina Mihaila...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Citește și
x