Antena Căutare

Dan Negru, castigator al premiului APTR

ANTENA 1 si ANTENA 3 au castigat importante premii la Gala Asociatiei Profesionistilor de Televiziune din Romania, desfasurata pe 11 noiembrie 2013.

ANTENA 1 si ANTENA 3 au castigat importante premii la Gala Asociatiei Profesionistilor de Televiziune din Romania, desfasurata pe 11 noiembrie 2013.

Televiziunile Intact Media Group au primit diplome pentru: “Cea mai buna emisiune de investigatie”, “Cea mai buna prezentatoare”, “Cea mai buna ancheta”, “Cea mai buna emisiune de divertisment” si “Cel mai bun reportaj”.

Juriul profesionistilor in televiziune a desemnat-o pe Andreea Berecleanu, prezentatoarea Observatorului de seara de la ANTENA 1, drept cea mai buna prezentatoare de stiri din Romania.

“Am primit cu mare emotie acest premiu, mai ales ca in acesta luna implinesc 20 de ani de televiziune. Glumind, pot spune ca e un premiu pentru intreaga cariera si nu doar pentru cel mai bun prezentator de stiri. Eu sper sa fiu doar la jumatatea carierei, am avantajul varstei si pasiunii pentru acesta meserie”.

Next Star, show-ul prezentat de Dan Negru, a primit distinctia de cea mai buna emisiune de divertisment. Prezentatorul a vorbit in fata celor prezenti despre rolul pe care tronsonul cu cea mai mare importanta, Prime - Time, il are pentru telespectatori.

“Televiziunile din Romania au cel mai dinamic si curat Prime–Time din Europa, el contine toate marile formate internationale, care strang in fata televizoarelor milioane de oameni, deci fac rating. Realitatea este ca rating-ul reprezinta masura prin care oamenii de televiziune isi dau seama ca isi stiu meseria, ca sunt apreciati de marele public sau nu”.

Premiul “Jean Louis Calderon” i-a fost atribuit lui Mihai Gadea pentru interviurile pe care le-a realizat in spatele gratiilor cu Maria si Bogdan Popovici, in cadrul emisiunii “Sinteza zilei”. “Sunt foarte onorat sa primesc acest premiu. Premiul din aceasta seara il dedic tuturor jurnalistilor din Romania care mai au curaj. Carora nu le este frica de nici un tanc si de nici o senila. Care au curajul sa ramana chiar si atunci cand se trage dupa teroristi.”

Premiul pentru emisiune de investigatie a fost castigat de Oana Stancu si emisiunea sa “Exces de putere”, iar Ionut Cristache, autorul anchetei despre Fundatia Gojdu, a fost premiat, pentru al doilea an consecutiv, la categoria reportaj-ancheta.

Emisiunea ANTENEI 3, “In premiera cu Carmen Avram”, a primit premiul special al juriului. Lui Cristian Tamas si lui Mihai Buzduga le-au revenit premiul pentru imagine, iar lui Lenard Zsolt si lui Adrian Robe, premiul pentru montaj.

In concursul APTR au intrat 20 de televiziuni, 10 case de productie si au fost jurizate 210 programe.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Citește și
x