Antena Căutare

Dan Negru, impresionat de o concurenta: „Imi dai voie sa pasesc pe aceeasi scena cu tine?”

Aflat la filmarile pentru cea mai noua editie a emisiunii Next Star, Dan Negru a fost foarte impresionat de prestatia unei concurente. „Imi dai voie sa pasesc pe aceeasi scena cu tine?”, a exclamat campionul divertismentului in momentul in care micuta Teodora a terminat de cantat.

Aflat la filmarile pentru cea mai noua editie a emisiunii Next Star, Dan Negru a fost foarte impresionat de prestatia unei concurente.

„Imi dai voie sa pasesc pe aceeasi scena cu tine?”, a exclamat campionul divertismentului in momentul in care micuta Teodora a terminat de cantat.

Juratii au fost de-a dreptul cuceriti de talentul tinerei de doar 10 anisori, aplaudand-o minute in sir. „Ma simt ca si cum as fi in primul rand la cel mai tare spectacol” i-a spus si Pepe micutei cantarete.

Intregul moment va putea fi urmarit in aceasta seara, de la 20:30, in cel mai nou episod „Next Star”, la Antena 1.

Alaturi de Teodora, pe scena Next Star vor mai straluci, in aceasta seara, rocker-ul Stefan, care va face senzatie cu o melodie a lui Bon Jovi, micuta japoneza Jennifer, dar si alti copii talentati, antrenati intr-o competitie plina de voie buna, dar si de emotie, la finalul careia cel mai carismatic dintre ei va castiga un premiu substantial, de 20.000 de euro.

Nu ratati, in aceasta seara, de la 20:30, o noua portie de spectacol savuros, in compania celor mai talentati copii ai Romaniei.

Una dintre concurentele Next Star, bursa de 28.000 de euro la o scoala privata!... Stefanel a cantat Bon Jovi - "You Give Love A Bad Name"!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Citește și
x