Next Star

Ne revedem în curând!

Dorian Popa, mai sincer ca niciodată cu fanii: „Am fost și eu agitat, știți cum e în această perioadă...” Ce s-a întâmplat?

 

Dorian Popa, unul dintre cei mai îndrăgiţi artişti autohtoni, juratul emisiunii „Next Star”, a făcut un LIVE pe Facebook pentru fanii săi.

Extrem de sincer, artistul a mărturisit că de sărbători a stat departe de internet.  „Am fost și eu agitat, bănuiți cum știți cum e în această perioadă...” , și-a motivat el absența. 

După această mărturisire, artistul le-a propus fanilor o mare provocare: ei să-i dea numărul de telefon, iar el să-i sune.

Ce a ieșit? Vedeți AICI!

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Next Star, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/next-star/ şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/Next.Star.Antena1/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/NextStarA1.

Nu în ultimul rând, dacă nu sunteţi în faţa televizorului, puteţi urmări emisiunea live pe AntenaPlay: https://goo.gl/ponVkm, la fel şi toate înregistrările integral.

facebook whatsapp twitter pinterest
PREMIUM

Mai multe 

100 de zile de vara

Vezi detalii 

Smiley News

vezi mai multe 

HOROSCOP

mai multe 

Berbec

Taur

Gemeni

Rac

Leu

Fecioara

Balanta

Scorpion

Sagetator

Capricorn

Varsator

Pesti

Timp Liber

vezi mai multe 

mai multe